În preajma sărbătorilor, clubul FC Bihor organizează o acțiune umanitară menită a aduce un zâmbet pe chipul copiilor și nu numai. Intitulată „Fotbalul adună bucurie”, inițiativa are ca scop strângerea de jucării și haine, fie noi, fie în stare bună, destinate copiilor și adulților.

Jucăriile și hainele colectate vor fi donate apoi către două centre de copii din Oradea, Centrul de Zi pentru Copii de pe strada Traian Lalescu și Centrul de Zi Est Europa. Fiecare dintre aceste centre oferă îngrijire și susținere pentru aproximativ 50 de tineri cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani.

Astfel, „dacă doriți să vă alăturați acestui proiect, vă invităm să veniți la stadionul Iuliu Bodola începând de sâmbătă, 9 decembrie, până în data de 23 decembrie, pentru a susține proiectul cu o donație”, a transmis clubul orădean, într-un comunicat.

De menţionat că în preajma Porţii 3 a stadionului va fi aplasat containerul în care se vor colecta jucăriile şi hainele aduse, iar sâmbătă, 9 decembrie, în ziua de deschidere a acţiunii, între orele 12:00 și 13:30, vor fi prezenți la stadion și jucători ai echipei FC Bihor, printre care Andrei Militaru, Loren Ioviţă, Andrei Moga, Radu Bob, Răzvan Gunie şi golgheterul Sergiu Jurj.

„Invităm tinerii fani ai FC Bihor și pe toți cei dornici să se alăture acestui gest nobil să vină la stadion pentru a dona o jucărie sau o hăinuță care va aduce bucurie altor copii. Aveți șansa de a cunoaște personal jucătorii clubului FC Bihor, de a face o poză cu aceștia și de a obține un autograf în semn de recunoștință pentru sprijinul vostru. Haideți să dăruim împreună un Crăciun mai frumos pentru acești copii și tineri și să arătăm că fotbalul și comunitatea noastră pot aduce schimbări minunate în viețile celor care au nevoie de ajutor!”, a transmis Bogdan Bordaş, responsabilul compartimentului marketing din cadrul clubului FC Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!