Încă un accident s-a petrecut, sâmbătă, pe șoselele din Bihor. De data aceasta s-a întâmplat chiar în Oradea, la intersecția străzilor Oneștilor și Sintezei, unde s-au izbit din plin două autoturisme. 

Imaginile surprinse la fața locului arată că unul dintre autoturisme, un Volkswagen, s-a răsturnat, iar celălalt autoturism a fost proiectat în poarta unei case de pe strada Piteștilor, doborând o parte din aceasta.

(foto: cititor eBihoreanul / Cristian Hice)

Potrivit ISU Crișana, trei persoane au fost transportate la Urgențe.

„Apelul a fost înregistrat în jurul orei 16.50, moment în care la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari paramedici din cadrul Detașamentului 2 Oradea, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea și două echipaje ale SAJ. Personalul medical și paramedical a evaluat persoanele implicate în accident și le-a acordat victimelor îngrijirile care se impuneau, trei dintre acestea fiind transportate la spital”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana. 

Una dintre aceste persoane este în stare gravă. Celelalte două victime, printre care un copil, se pare că nu au suferit răni grave.

(foto: cititor eBihoreanul / Cristian Hice)

UPDATE:

Potrivit dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, bărbatul a suferit traumatism cranian, traumatism toracic și plăgi multiple. Va rămâne internat și se află în stare stabilă.

Femeia aflaă în mașină a suferit multiple plăgi pe o suprafață mare a corpului, ea ieșind din mașină acoperită de sânge, potrivit martorilor. Copilul acesteia, din fericire, nu a suferit leziuni.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele producerii teribilului accident. Vom reveni când primele concluzii vor fi făcute publice.

UPDATE 2:

Teribilul accident produs sâmbătă în cartierul Ioșia a fost provocat de un tânăr de 24 de ani dintr-o comună din Suceava, care, la volanul unui Mercedes, nu a acordat prioritate deși avea în față un indicator rutier „Cedează trecerea”. Așa, a lovit un Volkswagen condus pe strada Oneștilor de un orădean de 44 de ani.

Citește mai mult, aici!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!