Accident teribil, vineri seară, pe DN 79, la intrare în Oradea dinspre Nojorid, în zona Aeroportului. Două maşini s-au ciocnit pe un sens de mers, iar una dintre ele s-a răsturnat într-un şanţ.

Evenimentul rutier a fost anunţat prin numărul de urgenţe 112 la ora 18.44. 

"Au fost implicate două autoturisme şi patru persoane. La faţa locului au fost mobilizate echipaje de pompieri, cu autospecială de descarcerare, autospecială de stingere pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, două ambulanţe de tip B2 SMURD, precum şi un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea", a declarat pentru BIHOREANUL, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor.

Aceasta a mai spus şi că, la faţa locului, salvatorii i-au acordat primul ajutor unei victime care ulterior a fost transportată la spital.

Din imaginile publicate pe grupurile de Facebook de către martori se vede că traficul este îngreunat în zonă, la ora publicării acestei ştiri.

"Traficul nu este blocat, se desfăşoară pe o singură bandă, din cele două, pe sensul de intrare în oraş", a confirmat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care au avut loc accidentul.

UPDATE: A rămas tamponare

Conform șefului UPU SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, victima care a ajuns la spital este o femeie.

"Persoana trasportată la spital în urma accidentului, o femeie, are o mică plagă la nivelul mâinii, primeşte îngrijiri şi va pleca acasă", a declarat, la solicitarea BIHROEANULUI, dr. Borcea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Fărcuţa, până la urmă, în evidenţele Poliţiei Bihor evenimentul rutier a fost înregistrat drept o simplă tamponare.

Cu alte cuvinte, nu a fost un accident grav, dat fiind că niciuna dintre victimele implicate nu a rămas internată în spital.