Prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Cambridge, au publicat sâmbătă trei fotografii oficiale de Crăciun cu fiul lor, prinţul George, acum în vârstă de un an şi jumătate.

Cele trei fotografii au fost realizate în curtea interioară a Palatului Kensington. Prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Fotografiile au fost realizate de secretarul privat al prinţului Harry, Ed Lane Fox, care a lucrat în trecut ca fotograf independent.

Prinţul William şi soţia sa Catherine au decis să facă publice aceste imagini pentru a mulţumi presei din Marea Britanie, care a respectat rugămintea cuplului princiar de a nu publica fotografiile cu fiul lor realizate de diverşi paparazzi, precizează Peter Hunt, corespondent BBC pentru casa regală britanică.

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au declarat recunoscători pentru faptul că rugămintea lor, ca prinţul George să crească fără să aibă parte de o intruziune agresivă din partea presei, continuă să fie respectată.

Casa regală britanică a anunţat în luna septembrie că ducesa de Cambridge este însărcinată cu al doilea copil.