Ovi D. Pop, membru al Clubului Fotografic "Nufărul" şi director al departamentului patronaje al Asociaţiei Internaţionale "Euro Foto Art", a început anul cu mai multe premii la saloane internaţionale de fotografie.

Mai exact, este vorba despre 11 medalii, dintre care 5 de aur, la saloane organizate în Belgia, Croaţia, Grecia, Irlanda, Serbia şi Muntenegru. De asemenea, tot anul acesta, Ovi D. Pop a primit şi cinci menţiuni în Serbia, Muntenegru, Ungaria, România şi Belgia.

Potrivit reprezentanţilor clubului fotografic Nufărul, Ovi D. Pop a primit, în 2015, nu mai puţin de 35 de premii şi medalii, respectiv 37 de menţiuni de onoare în Belgia, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Egipt, Irlanda, Serbia, Sloviacia, România, USA, Ucraina şi Ungaria.

Ovi D. Pop a participat pentru prima oară la un concurs în 2012 la Salonul Naţional intitulat "Bihorul Pitoresc", unde a obţinut menţiune AAFR.

Pe de altă parte, joi seară, de la ora 18, Ovi D. Pop va vernisa, în zona de cafenele a Lotus Center, expoziţia "Frumoasa Zi de Zi" cu fotografii ale tinerelor care au apărut la această rubrică în revista Zi de Zi Oradea şi Bihor. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 8 martie.