Multipremiatul fotograf orădean Ovi D. Pop a mai primit, în weekend, o distincţie importantă. Este vorba despre premiul rubricii abstract în cadrul categoriei dedicate fotografiilor făcute cu dronele, la Siena International Photo Award, una dintre cele mai populare competiţii de fotografie la nivel internaţional.

Ovi D. Pop s-a dus în Siena, frumosul oraş din Toscana, pentru a-şi ridica premiul, unul dintre cele mai importante din cariera sa.

"Am rămas fără cuvinte. Fotografia mea, câştigătoare la Dron Awards 2018 Siena, proiectată în mărime mare la strigarea numelui şi ţării mele! Ce-ţi poţi dori mai mult în cariera fotografică?", a scris acesta pe Facebook.

Imaginea câştigătoarea a fost realizată prin alipirea a două fotografii care surprind acelaşi cadru, vara şi iarna, în jurul serpentinelor care duc spre satul bihorean Derna.

Poza a fost premiată în acest an la mai multe concursuri, adunând în 2018 nu mai puţin de 32 de medalii, din care cinci de aur.

Cu aceeaşi fotografie, orădeanul a câştigat de curând locul I la secţiunea Open a concursului "Fotograful anului în România".