Trupa orădeană Fraţii Jdieri a lansat sâmbătă, 21 septembrie, videoclipul piesei "Nemuritor", filmat în Oradea, dar şi pe Vârful Bihorul. Melodia, dedicată mamei solistului şi chitaristului Aurelian Bulzan, pe numele de scenă Artylerian, are un mesaj emoţionant despre sprijinul familiei şi puterea de a depăşi momentele dificile din viaţă.

Piesa "Nemuritor", o baladă rock compusă în 2016 şi inclusă pe cel de-al doilea album al trupei Post Scriptum, lansat în 2020, a fost reinterpretată recent cu ajutorul producătorilor Marius Pop şi Toma Emanuel Ioan de la Rootz Music, aducându-i un sound modern. 

Versurile reflectă momente grele din viaţa solistului şi sprijinul primit de la mama lui: "Tu eşti scăparea mea,/Tu eşti eşti liniştea/ Eu sunt, sunt trecător/ Dar tu mă faci nemuritor", este refrenul melodiei.

"Am avut o perioadă mai ciudată la un moment dat, cum de altfel avem toţi, iar singura persoană care m-a înţeles a fost mama. Eu am trăit cu bunicii mai mult, cu mama nu eram atât de deschis, iar când am dat de greu mi-am dat seama că tot mama e veriga principală în viață", a explicat Artylerian luni, pentru BIHOREANUL.

Videoclipul, regizat de Denisa Vlad şi realizat de echipa de la Impress Media, a fost filmat în mai multe locaţii din Oradea, printre care Casa Tineretului şi Parcul Libertăţii, dar şi în pădurea de la Felix şi pe Vârful Bihorul, iar în el apar mai mulţi copii, actorul Teatrului Regina Maria din Oradea Sorin Ionescu şi Ruxandra Rotar.

"Ne place să promovăm cultura locală şi locurile frumoase din Bihor, de aceea am ales aceste locaţii", a adăugat Aurelian Bulzan, care e de părere că în judeţ sunt o mulţime de locuri pitoreşti care merită promovate.

Membrii trupei s-au confruntat cu provocări la filmări, din cauza vremii nefavorabile de pe munte. "Acolo erau 12 grade, bătea vântul cu 60 de km la oră, la Oradea erau 37 de grade. Era soare, dar vântul bătea foarte tare, aproape dărâma camerele", a spus Şerban Carţiş (foto jos), cel care, alături de Rareş Nan, s-a ocupat de imaginea videoclipului.

Fraţii Jdieri au mai lansat anul trecut videoclipul piesei "Diavolul e femeie", care a avut succes printre fani. În ceea ce priveşte viitorul trupei, solistul a menţionat că lucreză la un nou album pe care plănuiesc să-l lanseze anul viitor.

Videoclipul piesei Nemuritor este disponibil pe canalul oficial de YouTube al trupei şi a primit deja reacţii pozitive din partea fanilor.

După cum BIHOREANUL a mai scris, Fraţii Jdieri este o trupă orădeană formată în 2014 de un grup de prieteni pasionaţi de muzică rock, din care fac parte Alin Baciu, alias Sfîntu, Nicu Nistor, poreclit Niguel, Aurelian Bulzan, zis Artylerian, şi Daniel Valentin Pavel, cunoscut ca PDV.

Fraţii Jideri

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!