Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, faţă de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Imediat după ce preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunţat oficial că Răzvan Burleanu a devenit noul preşedinte, acesta a fost felicitat de Vasile Avram.

"Vreau să vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Este o mare provocare pentru mine. Am promis performanţa şi am adus alături de mine oameni capabili. Vă promit că nu voi dezmăgi. În primele două luni, ne vom ocupa de completarea echipei. Domnule Kassai, mâine aştept demisia pe biroul meu! Asta, pentru a nu fi primul om pe care îl dau afară. Revoluţia s-a produs, după 24 de ani. FRF trebuie să o ia aproape de la zero", a declarat Burleanu.

Burleanu, în vârstă de 29 de ani, a primit în primul tur 72 de voturi, iar Avram 59. Al treilea candidat a fost Gheorghe Chivorchian, cu 29 de voturi, în timp ce fostul fotbalist Sorin Răducanu nu a primit niciun vot. Cei doi au ieşit din cursa pentru preşedinţia FRF, iar Chivorchian le-a cerut susţinătorilor săi să voteze pentru Burleanu.

Înaintea votului, orădeanul Marcel Puşcaş s-a retras din cursa pentru preşedinţia FRF şi a solicitat membrilor afiliaţi care doreau să-l voteze să-l aleagă pe Răzvan Burleanu.