Mediciniştii din anul I şi nu numai s-au adunat marţi seara la discoteca No Problem pentru a-i desemna pe Miss şi Mister Boboc ai acestei generaţii. Deşi spectatorii păreau mai puţini decât în alţi ani, Balul Bobocilor, prezentat de moderatorul TVS, Vlad Tătaru, a început în forţă cu probele de prezentare, de cultură generală şi, bineînţeles, întrebări din medicină.

Cele şapte perechi de boboci au înfruntat apoi probele de dans şi de originalitate, unde şi-au demonstrat talentele. Cum tema balului a fost "Cupluri celebre din filme", majoritatea perechilor au ales să întruchipeze personaje cunoscute de public, precum cele principale din Piraţii din Caraibe, Moulin Rouge, Grease şi Mr. and Mrs. Smith.

La sfârşitul serii, juriul care l-a avut în frunte pe fostul decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, Ludovic Gilău, s-a retras pentru a delibera, în timp ce publicul a decis după o serie de încurajări şi aplauze cine merită premiul de popularitate, acesta fiind câştigat de perechea numărul 7, din care a făcut parte şi Cristina Ciuciu, o fostă apariţie la rubrica Frumoasele Bihorului.

Emoţiile au crescut însă atunci când preşedintele juriului s-a întors cu rezultatele. Miss Boboc a fost desemnată Cristina Ciuciu, iar Mister, Corvin-Erik Groza. Cei doi au primit din partea asociaţiei SARTISS câte un loc în tabăra MASH.

Pentru ca seara să se încheie într-o notă şi mai relaxantă, fostul decan al Facultăţii a ţinut să le amintească tuturor studenţilor că decanul Gheorghe Bumbu le-a oferit, conform tradiţiei, ziua de miercuri liberă.