Tânără, frumoasă şi cu ochi pătrunzători, Andrada Borcheş e sigură că viaţa e plină de surprize, dar că mai presus de toate, în final, toate lucrurile ies aşa cum ar trebui să fie.

Dacă crezurile ei sunt adevărate, înseamnă că orădeanca va ajunge un model cunoscut, iar de acolo se va lansa şi în televiziune, având propria emisiune. Până atunci, e în pregătiri intense pentru a ajunge în cea mai bună formă, demnă de arătat la defilări de modă.

Pasiune pentru frumuseţe

Studentă în anul I la Relaţii Internaţionale, Universitatea Oradea, Andrada Borcheş se prezintă ca o persoană sociabilă, deschisă şi foarte vorbăreaţă. E convinsă că aceste caracteristici îi vor fi de folos în cariera pe care speră să şi-o facă în modeling, pasiunea ei cea mai mare. "Modelingul m-a urmărit din clasa a doua, când am făcut primul curs. Mă simt bine pe podium", spune frumoasa.

Iar pentru că îşi doreşte mult să fie remarcată, mai nou a început un contract de colaborare cu agenţia Mr. M Models, în urma căruia a şi avut câteva joburi. "Am pozat pentru make-up artistul Beatrix Madi, care a lucrat şi la Dansez pentru Tine, şi pentru o maşină rară tuningată de o firmă de specialitate", spune frumoasa. Iar acesta este doar începutul.

Televiziunea, ambiţia cea mare

Cum un corp perfect este esenţial pentru orice aspirantă la o carieră de manechin, Andrada şi-a reînceput de curând sesiunile de fitness, după un program special creat pentru corpul ei. Îşi doreşte cu adevărat să aibă succes ca model, pentru ca apoi să-şi împlinească un alt vis.  Planul ei e bine pus la punct: după ce va deveni cunoscută în lumea modei, se va remarca şi la televizor, dar nu oricum, ci prezentând propria emisiune. "Nu vreau un job pe care-l face toată lumea. Nu aş suporta să fac mereu aceleaşi lucruri", zice tânăra studentă.

Dacă e pe atât de ambiţioasă precum se prezintă, sigur nu se va lăsa fără o luptă acerbă, ca să-şi vadă visele realizate...


MODEL DE CARIERĂ
Andrada Borcheş
Vârstă: 19 ani
Ochi: negri
Zodie: Taur
Înălţime: 1,74 m
Greutate: 53 kg
Măsuri: 88-60-90
Hobby: modeling, fotografie