Alexandra strâmbă din nas de fiecare dată când trebuie să se trezească în zori. De aceea şi-a pus în cap să îşi clădească o carieră în care să fie stăpână pe propriul program. Iar fiindcă îi place medicina, cârlionţata se pregăteşte pentru admiterea la Facultatea de Stomatologie.

Până atunci, însă, trebuie să treacă de primul obstacol, şi anume de Bac-ul care se apropie. Ca să fie sigură pe succesul ambelor examene, frumoasa şi-a pus la punct un plan riguros de studiu. Pe care îl respectă cu sfinţenie.

Domnişoara dentist

Atrasă încă de mică de oamenii în halate albe, care te fac sănătos, Alexandra şi-a pus în gând să urmeze medicina. Aşa că, după ce a mai crescut, s-a înscris la profilul bio-chimie, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Acum e pe ultima sută de metri în pregătirea pentru examenul de Bacalaureat şi a lăsat totul la o parte pentru a se concentra pe învăţătură. Căci Ale, cum i se spune, are de susţinut şi un test de admitere la facultatea pe care şi-a dorit-o.

"La Stomatologie trebuie să dau examen din biologie, aşa că învăţ pentru ambele", zice frumoasa. Şi cum e riguroasă într-ale şcolii, orădeanca şi-a stabilit un program sever: două ore de studiu pe zi pentru fiecare materie. Cum era de aşteptat, cel mai mult se concentrează pe biologie, pe care a desemnat-o drept materia preferată. "E logică, nu trebuie să toceşti. Mă fascinează pentru că învăţ cum funcţionează organismul uman", spune viitoarea doctoriţă.

Chip de copil

Alexandra a făcut un curs de manechine pe când avea 13 ani, iar de atunci a rămas model al agenţiei Graziela Models. A prezentat, până acum, atât pentru designerii locali, cât şi pentru Benvenuti sau Cătălin Botezatu, şi a pozat pentru unele firme din Turcia. "Cred că mă cheamă pentru că am faţa aşa, ca a unui copil", spune candid frumoasa cu ochi albaştri.

Chiar dacă face modeling de mai bine de cinci ani, Ale spune că e doar un hobby, care o scapă de rutină şi îi aduce prieteni. În plus, cum e studioasă de felul ei, a aflat tot felul de trucuri legate de frumuseţe. "Am învăţat stiluri de machiaj, ce se poartă şi cum să mă asortez". Însă, pe primul loc rămâne tot visul de-a fi stomatoloagă. Pentru că, pentru a fi într-adevăr frumoasă, lumea trebuie întâi de toate scăpată de carii... 


"LEOAICA" MODEL
Alexandra Voroneanu

Vârsta: 18 ani
Înălţime: 1,75 m
Ochi: albastri
Zodie: Leu
Măsuri: 83-60-90
Greutate: 55 kg
Hobby: modeling, călătorii