Agenţia M Models împreună cu Tres Jolie şi Bamboo Group organizează, duminică, de la ora 20, la Teatrul Regina Maria concursul de frumuseţe Miss Transilvania, primul de acest gen din Oradea.

18 tinere aspirante la o carieră în modeling, venite din Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timişoara, dar şi din Oradea vor defila în faţa unui juriu format din deisgneri de modă şi reprezentanţi ai sponsorilor în lenjerie intimă, costume de baie şi rochii de seară. De asemenea, vor răspunde şi la nişte întrebări despre personalitatea lor.

În pauzele de concurs spectatorii vor putea urmări prezentările colecţiilor semnate de Adina Junc, Amalia Buie, Ioana Silaghi şi Carlo Pignatelli Men's Concept by Rendez-Vous. În programul artistic sunt incluse recitaluri ale tinerelor Oana Buiciuc, Anca Căuş şi Corina Marta.

Ocupantele primelor trei locuri pe podium vor fi premiate cu vouchere oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului, dar vor primi şi joburi de modă în Bucureşti. "Observatorul delegat de Bamboo Group va alege şi o concurentă care va câştiga un premiu excepţional, o săptămână de prezentări de modă şi şedinţe foto pe plajă la Miami", a mai spus Marius Molan, organizatorul evenimentului.

Un bilet la concursul de modă costă 10 lei şi poate fi cumpărat de la casieria Teatrului Regina Maria (secţia maghiară) până vineri, dar şi cu o oră înainte de concurs. Partenerul principal al evenimentului organizat de agenţia M Models, în colaborare cu Tres Jolie şi Bamboo Group este Leonardo.