Cine n-ar vrea să scape de probleme ale pielii precum acneea, urmele de acneea, petele de pigment, "venişoarele" roşiatice din obraji, celulita sau vergeturile? La IPL Salon Cosmetic Sothys, acest lucru este posibil prin tratamente de cosmetică medicală în care sunt folosite creme ale gamei Sothys şi aparate de ultimă generaţie.

Salonul de cosmetică foloseşte metoda revoluţionară a microdermabraziunii pentru a trata acneea, petele de bătrâneţe, petele de pigment, cicatricile, vergeturile, ridurile sau chiar celulita prin peeling cu microcristale sterile a zonei cu probleme. Aparatul de microdermabraziune transformă chipul prin îndepărtarea stratului îmbătrânit de piele şi determinarea producerii unui nou strat.

Atât femeile cât şi bărbaţii cu probleme de cădere a părului pot să apeleze la IPL Salon Cosmetic pentru a fi trataţi prin mezoterapie, o metodă care foloseşte microinjecţii cu substanţe care stimulează rădăcina să producă păr. Prin injectarea sub piele, orădencele pot să-şi reducă celulita. În acest scop, sunt folosite microinjecţiile cu substanţe care o dizolvă. Tot prin mezoterapie pot fi arse grăsimile, câte un centimetru pe şedinţă, iar vergeturile sunt ameliorate după câteva şedinţe.

La salonul IPL Salon Cosmetic, clientele pot scăpa de imperfecţiuni făcând tratament cu aparatul IPL care foloseşte lumină pulsatorie. Aceasta îndepărtează acneea, petele de pigment, cuperoza. De asemenea, aparatul IPL este folosit pentru epilări definitive şi lifting facial fără injecţii, ci doar prin stimularea elasticităţii feţei.

Pe lângă soluţii la problemele pielii, specialiştii salonului de cosmetică medicală oferă şi tratamente faciale personalizate pentru fiecare tip de faţă sau probleme, folosind produse profesionale Sothys, gamă din care clienţii pot să-şi cumpere produse de întreţinere a pielii pentru acasă. Iar pentru ca look-ul să fie complet, orădencele pot să-şi facă aici tatuaje faciale permanente la gene, sprâncene şi buze.

În plus, la IPL Salon Cosmetic, frumuseţea vine la promoţie, deoarece la abonamentul de cinci şedinţe pentru epilarea definitivă, o şedinţă este gratuită, iar la tratamentul cu aparatul IPL pentru acnee, pete de pigment, cuperoză şi lifting facial, după cinci şedinţe, cea de-a şasea este gratuită. În ceea ce priveşte tratamentul cu microdermabraziune, la abonamentul de patru şedinţe, clienţii beneficiază de reducere.

Atât doamnele cât şi domnii care vor o piele fină şi un look întreţinut pot merge la salonul IPL Salon Cosmetic situat pe strada Tudor Vladimirescu la numărul 61, de luni până vineri, între orele 10 şi 18 şi sâmbăta de la ora 10 până la ora 14. Pentru programări, clienţii pot suna la numerele 0359.451.777 sau 0730.934.310.

(ADVERTORIAL)