Fotograful Ovidiu Pop a făcut o selecţie din portofoliul său şi a creat expoziţia "Ţara Bihorului", care cuprinde 120 de imagini din Oradea şi judeţ.

Expoziţia a fost vernisată, vineri, la Arena Antonio Alexe în cadrul târgului Top Travel 2013, motiv pentru care fotograful a vrut să includă în selecţie cât mai multe puncte atractive ale judeţului Bihor. Aşadar, între cele 120 de fotografii, vizitatorii vor putea vedea instantanee din peşterile Meziad, Farcu, Oşoiu ori Doboş, cascade greu accesibile, precum Hotăran, dar şi peisaje din Munţii Apuseni.

De asemenea, în expoziţie au fost incluse fotografii cu clădiri reprezentative din Oradea, dar şi mai multe imagini cu oraşul văzut din avion. În plus, fotograful a inclus şi câteva imagini din spectacole de succes ale Teatrului Regina Maria.

"Fiecare întâlnire cu fotografia lui Ovi Pop este o surprinză, căci este începutul unei aventuri vizuale. Ovi este îndrăgostit de Bihor şi Oradea şi ne duce cu el în zbor, ori în adâncuri pentru a-i prezenta frumuseţile", a spus criticul de artă Ramona Novicov la vernisaj.

Alături de aceasta, au ţinut să-l felicite pentru iniţiativă şi deputatul Cseke Attila, care a spus că privind fotografiile lui Ovi Pop şi-a dat seama că mai are multe de văzut în Bihor, şi viceprimarul Ovidiu Mureşan.

Expoziţia "Ţara Bihorului" a fost amplasată pe holul Arenei Antonio Alexe, acolo unde în acest weekend se desfăşoară o nouă ediţie a târgului de turism "Top Travel", organizat de firma Top Press în parteneriat cu Primăria Oradea, care, de altfel are şi un stand expoziţional la eveniment.