În cadrul festivalului Toamna Orădeană 2013, miercuri, Arena "Antonio Alexe" a găzduit o competiţie de fotbal în sală la care au fost invitate să participe patru echipe. Este vorba despre formaţiile Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO), Primăriei Oradea, Prefecturii Bihor şi echipa presei sportive orădene.

În semifinale, echipa AIO a învins cu scorul de 2-0 formaţia Prefecturii, în timp ce echipa presei sportive orădene a întrecut cu acelaşi scor, de 2-0, formaţia Primăriei. În finala mică, cei de la Primărie i-au întrecut cu 3-1 pe omologii lor de la Prefectură, în timp ce în finala mare s-au întâlnit echipa AIO şi formaţia presei sportive orădene.

La capătul unui meci disputat, cu răsturnări de scor şi cu "scântei" pe final, întrucât jurnaliştii sportivi au acuzat primirea unui gol la o fază la care ar fi trebuit să se dicteze fault, scorul a fost favorabil celor de la AIO, cu 3-2.

La final s-au decernat trofeele, pentru echipele de pe podium, dar şi diferite diplome şi cupe pentru anumiţi jucători, consideraţi mai speciali. Spre exemplu, Mircea Oaie, directorul Departamentului Evenimente din cadrul Primăriei, care a apărat buturile echipei sale a fost desemnat cel mai simpatic portar, iar Sandu Guiaş, de la presă, "cel mai guraliv jucător".