Fundaţia Comunia îi invită pe orădeni să participe la proiectul "Tabere care schimbă vieţi", propunându-le să doneze pentru ca mai mulţi copii şi tineri, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, care provin din familii defavorizate, sunt marginalizaţi ori au rămas orfani, să poată merge pentru prima oară într-o tabără.

Potrivit Fundaţiei Comunia, proiectul este activ de peste 13 ani, iar în această vară, în luna august, copiii ar urma să se adune în localitatea Lazuri din Arad, la 114 kilometri de Oradea. "Scopul acestor tabere este de a furniza o experienţă unică, ce poate schimba vieţile acestor tineri, care în mod normal nu ar putea beneficia de o săptămână recreaţională şi educativă", precizează organizatorii.

Până în prezent peste 1700 de copii şi tineri au beneficiat de taberele Fundaţiei Comunia în cele 36 de serii organizate. În 2013, peste 210 copii şi tineri vor participa în cele 4 serii de tabere din localitatea Lazuri.

Resursele financiare pentru acoperirea costurilor unui copil sunt de 300 lei. Donaţia se poate face in contul: RO52BACX0000003007196000 deschis la Banca Unicredit Tiriac Oradea. Doritorii pot obţine detalii şi la adresa de email anca.suciu@comunia.ro.