O româncă în vârstă de 34 de ani a fost dată zilele trecute în urmărire de autorităţile americane. Aceasta este acuzată că a furat mai multe bijuterii şi carduri de credit din dulapurile unui hotel de lux. Între lucrurile valorose dispărute se numără şi câteva care-i aparţin actriţei Lilly Collins, protagonista serialului "Emily in Paris" de pe Netflix.

Potrivit site-ului Digi24.ro, numele suspectei este Andreea Cătălina Roşca şi călătoreşte în Statele Unite ale Americii folosind acte false, sub numele de Nicole Morri, care ar fi fost emise de statul Washington.

Aceasta se plimbă prin Statele Unite ale Americii şi comite diferite jafuri, în hoteluri de lux şi săli de fitness.

Lily Collins s-a numărat printre victimele sale. Acesteia i-au fost furate verigheta, inelul de logodnă şi câteva gadgeturi din dulapurile unui hotel din West Hollywood, în luna mai, mai notează sursa citată.

Anchetatorii cred că autoarea este asociată cu grupări specializate în furt din România. Andreea Cătălina Roşca este descrisă de departamentul şerifului din Los Angeles ca fiind o femeie albă, de 34 de ani, cu înălţimea de 1,55 metri, 45 de kilograme, cu părul negru şi ochi căprui.

Ea ar fi vândut o parte dintre bunuri pentru suma de 67.000 de dolari și pentru a-şi obţine actele falsificate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!