Furtuna care s-a abătut duminică seară peste judeţul Bihor a făcut ravagii şi victime omeneşti. Două persoane au fost trăsnite, în timp ce erau la un meci de fotbal în Livada, iar mai multe locuinţe şi străzi au fost inundate, inclusiv în Oradea.

Potopul s-a dezlănţuit în jurul orei 19.30 şi la scurt timp a făcut şi victime. În satul Livada, comuna Nojorid, doi tineri au fost trăsniţi unul după altul.

"Sunt două persoane afectate de trăsnet, doi bărbaţi, cu vârste de aproximativ 30 de ani şi 34 de ani, doi bărbaţi. Aceştia au fost asistaţi medical şi transportaţi la spital, unul de echipajul de terapie Intensivă Mobilă Oradea, iar celălalt de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor", a precizat pentru BIHOREANUL căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările în care au fost trăsnite cele două victime. Potrivit unor surse medicale, cei doi tineri sunt investigaţi în prezent la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean şi sunt conştiente. 

"Toate echipajele Detaşamentelor 1 şi 2 sunt în teren şi acţionează pentru evacuarea apei cu 12 motopompe", a mai spus Camelia Roşca.

Citiţi pe această temă şi articolul Oradea, sub furtună: Pasajul de la Crişul, inundat, magazinele arată ca după război (FOTO)