În lipsa soţiei, fostul prezentator al OTV, Gabriel Fătu şi-a făcut de cap cu o blondă sexy într-un club pe de litoralul Mării Negre. Însă, ghinionul lui a fost că paparazzi l-au surprins şi au filmat toată scena.

În lipsa soţiei sale, Chris Simion, actorul nu s-a dezlipit toată noaptea de blonda cu care s-a şi sărutat la un moment dat. Totuşi, Fătu era cu ochii-n patru pentru temându-se că va fi văzut, potrivit paparazzilor Cancan.

În jurul orei 6.00, Gabriel Fătu şi însoţitoarea sa au plecat din club, plimbându-se prin staţiune, blonda ţinându-l de braţ pe actor. În timpul promenadei, Fătu a fost recunoscut de două puştoaice, care au vrut sa facă o poză cu acesta, însă el a refuzat categoric. Cele două au insistat, una fiind cu telefonul în mână, moment în care Fătu i-a luat mobilul din mână. După incident, senzuala blondă şi actorul au urcat într-un taxi.

Gabriel Fătu este căsătorit cu regizoarea Chris Simion, alături de care a pus bazele unei companii de teatru.

Actorul care obişnuia să le facă farse oamenilor în direct la OTV a fost acuzat vara trecută de una dintre participantele la concursul "Miss Plaja" că i-a solicitat servicii sexuale în schimbul titlului de "Miss" şi a premiului de 5.000 de euro. Totuşi, Fătu a negat totul.