Tenismena Gabriela Ruse și-a sărbătorit ziua de naștere la Oradea, sportiva de pe locul 98 WTA aflându-se în orașul de pe Crișul Repede pentru Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup), care va avea loc pe 11 și 12 noiembrie la Oradea Arena.

Elena-Gabriela Ruse a împlinit duminică 25 de ani, iar colegii ei din echipa României i-au cântat „La mulți ani!” și au surprins-o cu un tort și cu un buchet de flori. 

„Gabi Ruse aniversează 25 ani de viață. Ea a fost sărbătorită în această seară la Oradea, alături de ceilalți componenți ai echipei și staff-ului echipei României. La Mulți Ani!”, au transmis reprezentanții secției de tenis a CSM Oradea, pe Facebook. 

Echipa feminină de tenis a României a ajuns duminică la Oradea, în perspectiva confruntării cu Ungaria în Billie Jean King Cup. Cele 5 jucătoare convocate în lotul României sunt Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Gabriela-Elena Ruse, Monica Niculescu și Anca-Alexia Todoni. Căpitanul nejucător al echipei este Horia Tecău, iar antrenor, Alina Tecșor-Cercel.

Luni, tenismenele au făcut primele antrenamente în sala polivalentă din Oradea. Meciul România - Ungaria este primul eveniment sportiv de mare calibru găzduit de Oradea Arena, sala cu peste 5.000 de locuri a orașului, inaugurată în primăvara acestui an.

Federația Română de Tenis a pus în vânzare biletele și abonamentele pe platforma entertix.ro. Există două categorii de prețuri pentru abonamente: Categoria 1 – 250 lei/eveniment; Categoria 2 – 200 lei/eveniment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!