Aproape 30 de oameni care au călătorit cu un tren regio pe ruta Braşov - Bucureşti au fost nevoiţi să stea în picioare, în spaţiile dintre vagoane şi pe scări, după ce CFR Călători le-a vândut bilete cu rezervare într-un vagon care nu a existat în componenţa garniturii.

Trenul Regio 3012 a plecat duminică din Braşov cu două vagoane, deşi unii călători aveau bilete rezervate cu loc în vagonul 3 al garniturii, scrie hotnews.ro. Pasagerii au constatat că vagonul la care au bilete nu există, şi au fost nevoiţi să călătorească în picioare.

Ajunşi în Gara de Nord din Bucureşti, oamenii şi-au cerut banii înapoi. Oficialii CFR şi-au recunoscut greşeala şi au garantat că toţi oamenii care vor depune o cerere şi biletul achizionat îşi vor primi banii plătiţi.

"S-a dispus dosar de cercetare şi cei care au greşit vor fi sancţionaţi. Se va restitui contravaloarea biletelor celor care au avut bilete cu loc la acel tren. Ne cerem scuze pentru situaţia creată", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Alina Predescu, pentru news.ro.