Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a făcut public numărul de mobil atunci când a prezentat, vineri, în faţa camerelor de luat vederi şi a fotografilor, adeziunea sa la Partidul Mişcarea Populară.

Pe cererea de înscriere în partid figurează datele personale ale fostului şef al statului: data naşterii, numărul şi seria cărţii de identitate, alături de numărul de telefon şi adresa de e-mail. 

Băsescu a recunoscut că de la acest gest i-a sunat telefonul fără oprire. ''Să vorbeşti 24 de ore la telefon cu cetăţenii e un exerciţiu pe care îl recomand tuturor care candidează'', a spus Traian Băsescu.

Gestul lui Traian Băsescu a stârnit o adevărată isterie pe internet. Dacă unii au considerat că fostul preşedinte a făcut o gafă, alţii au afirmat că gestul a reprezentat o strategie foarte bună de marketing, pentru ca înscrierea sa în PMP să facă valuri.

Băsescu i-a surprins şi pe cei care au sunat la numărul publicat pe pagina de Facebook. Acesta a răspuns la numeroase apeluri şi a ţinut să menţioneze că gestul a fost unul intenţionat.