Studenţii specializărilor pictură, sculptură, pedagogia artei, arte decorative şi design din cadrul Departamentului de Arte Vizuale din cadrul Facultăţii de Arte şi-au expus lucrările de diplomă, marţi, la Muzeul Ţării Crişurilor.

"Munca studenţilor, dar şi a profesorilor coordonatori, merită evidenţiată. Asta şi din punct de vedere calitativ cât şi al punerii în valoare a personalităţii creatorilor. Sper ca anul viitor să puntem organiza Gala Diplomelor în noul sediu al Muzeului", a spus marţi, la vernisajul expoziţiilor, Aurel Chiriac, directorul Complexului Muzeul Ţării Crişurilor.

Lucrările specializărilor de arte decorative, inclusiv cele de modă au fost expuse pe holul Secţiei de Arte, iar cele de pictură în sala albă, de la etajul I. Fiind de dimensiuni mari, operele de sculptură nu au fost aduse la Muzeu, ele fiind prezentate prin intermediul unui filmuleţ.

La parterul Palatului Baroc au fost aşezate lucrările de design ambiental, grafic design şi design de produs realizate de proaspeţii absolvenţi.

Proiectele de licenţă ale absolvenţilor vor rămâne expuse până marţea viitoare, pe 31 iulie.