Gașca Zurli sună din nou adunarea la ERA Park Oradea! Parcarea centrului comercial din Calea Aradului nr. 62 va găzdui duminică, 1 octombrie, începând cu ora 17, Gașca Zurli Show!

Ca de obicei, Fetița Zurli și prietenii ei vor aduce pe scena din parcare momente de distracție împletite cu educația. Va fi o întâlnire specială, căci, pe lângă faptul că cei mici vor învăța lecții importante pentru vârsta lor, de o manieră interesantă și hazlie, de data aceasta vor sărbători și ziua de naștere a Fetiței Zurli.

Prin poveștile lor, personajele le vor prezenta prichindeilor lumea din jur pe înțelesul lor, ajutați de cântece și dans, iar părinții vor fi la rândul lor implicați în poveste. „O să sărbătorim tot ce vrem noi să sărbătorim”, a transmis Fetița Zurli prietenilor ei din Oradea.

În deschidere, atmosfera va fi întreținută de talentata artistă locală Larisa Oneț.

În plus, în parcare va fi amenajat un adevărat parc de distracții, în care cei care doresc vor putea să se antreneze trăgând cu pușca, vor învârti roata norocului în speranța că vor prinde un premiu, se vor putea ascunde într-o căsuță de joacă sau se vor da pe un tobogan gonflabil.

"Bineînțeles, intrarea va fi liberă pentru toată lumea. Așa că haideți la Gașca Zurli Show!", au transmis reprezentanții ERA Park.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!