Va fi din nou sărbătoare, la ERA Park! Cea mai iubită trupă de teatru pentru copii, Gaşca Zurli, vine duminică, 30 octombrie, în centrul comercial, cu un nou spectacol, "Întâmplări din lumea poveştilor".

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 17, sub cupola ERA, iar pentru o vizibilitate cât mai bună, va fi reprodus pe un ecran LED gigantic.

Ca de obicei, show-ul va fi unul distractiv, dar şi educativ. De data aceasta, îndrăgitele personaje Zurli vor aduce la Oradea o poveste despre prietenie, sinceritate şi fair-play, punând în scenă un spectacol magic al imaginaţiei, plin de energie şi culoare. Adică Zurli...

În episodul "Întâmplări din lumea poveştilor", fetiţa Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăţa împreună cu cei mici două lecţii importante: cea a prieteniei şi a promisiunilor respectate.

La fel ca altor copilaşi, acesteia îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găseşte tot felul de scuze, apelând la şiretlicuri numai ca să nu îşi facă ordine între lucruri. Aşa dă de cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufiţa Roşie şi Motanul din Pinocchio, care o învaţă cum să ascundă adevărul.

Copila este salvată, totuşi, din această situaţie de către prietenii ei adevăraţi, Truli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Yupi, care nu doar că o vor ajuta să îşi facă ordine în cameră, dar îi vor arăta şi cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape şi pui suflet în tot ceea ce faci.

"Intrarea este liberă pentru toată lumea, astfel că iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, la eveniment!", au transmis reprezentanţii ERA Park.