Hotelul DoubleTree by Hilton, singurul de cinci stele din Oradea, are un nou director general, femeie, după o succesiune de manageri bărbaţi, toţi străini.

Compania a anunţat, joi, numele noului manager, Andreea Bălaj, care are un CV impresionant în domeniul ospitalităţii. Aceasta revine în compania Hilton, unde şi-a început cariera în 2003 ca absolvent în Regatul Unit, şi ajunge la Oradea după ce a predat timp de un an la Academia Americană de Ospitalitate din Braşov.

Andreea Bălaj a mai deţinut poziţii de director de vânzări şi director de dezvoltare a afacerilor la Athenee Palace Hilton Bucureşti, respectiv director general la Hampton by Hilton Cluj-Napoca. Noul manager are un Executive MBA (Master in Business Administration) la London Business School, Marea Britanie, şi a absolvit Şcoala Hotelieră de la Lausanne, Elveţia.

"Mă simt onorată şi încântată să primesc rolul de director general al DoubleTree by Hilton Oradea. Acest hotel reuşeşte să transmită ceea ce consider eu reprezentativ pentru Oradea - ospitalitate, căldură, prietenie. Mă bucur să am alături o echipă de înaltă ţinută profesională şi dedicaţie, care reuşeşte să transmită oaspeţilor "lumina ospitalităţii". În ceea ce priveşte piaţa, cred că apar din ce în ce mai multe oportunităţi pentru Oradea, atât în ceea ce priveşte turismul de afaceri cât şi cel de plăcere - una dintre aceste oprotunităţi fiind Aquapark-ul Nymphea", a declarat Andreea Bălaj.

"Doamna Andreea Bălaj, nou-numitul nostru director general la DoubleTree by Hilton Oradea, confirmă încă o dată faptul că echipa noastră de conducere are un background puternic în ospitalitate şi oferă o excelentă expertiză în toate regiunile geografice", a subliniat Jochem-Jan Sleiffer, vicepreşedinte Hilton pe regiunea Nord, Centrală şi de Est a Europei.

Deschis în septembrie 2012, hotelul DoubleTree By Hilton Oradea este o investiţie a SIF Banat Crişana, ridicată la 21 milioane de euro. Singurul hotel de cinci stele din Oradea oferă servicii complete ce cuprind 147 camere, restaurant gourmet, săli de conferinţe, precum şi un centru de relaxare cu piscină interioară, marca Eforea Spa by Hilton.