Copiii cu poftă de distracție și atrași să învețe lucruri noi sunt așteptați din nou, în acest sfârșit de săptămână, la ERA Park Oradea.

Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 găzduiește Survivor Kids, un concurs în care cei mici sunt încurajați să coopereze, să nu renunțe, să se încurajeze unii pe alții și să lupte alături de prieteni, într-o atmosferă haioasă și plină de învățăminte.

Evenimentul se va desfășura sub cupolă, sâmbătă, 18 iunie, între orele 16 și 18, și duminică, 19 iunie, de la 11 la 14 și este adresat minorilor cu vârsta de peste 4 ani.

Aceștia sunt chemați să experimenteze jocuri de echilibru, jocuri de viteză, de agilitate, motricitate, concentrare și mai ales de comunicare. Va fi o adevărată experiență a jocului, care-i va stimula pe copii să își „ascută” bine abilitățile de percepție.

Evident, spiritul competiției va fi „condimentat” cu bună dispoziție și totul se va desfășura în maximă siguranță. Participanții vor fi împărțiți în două echipe, care vor avea fiecare câte un antrenor și câte un animator, pentru a păstra ordinea și siguranța pe toată durata concursului. Moderatorul va fi un actor profesionist.

Va fi o experiență unică, din care toată lumea va ieși învingătoare. Așa că vino și tu și fă echipă cu amicii tăi sau cu părinții! Sau - de ce nu - găsește-ți echipa chiar sub cupola ERA Park și leagă noi prietenii!

„Participarea este liberă pentru toată lumea, așa că vă așteptăm cu drag și chef de joacă!”, au transmis reprezentanții ERA Park.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!