Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a anunţat pe site-ul propriu cazurile ce vor fi judecate până la data de 16 septembrie. Contestaţiile cluburilor FC Bihor, FC Timişoara şi Gloria Bistriţa nu se numără printre acestea, astfel că cele trei echipe n-au de ales decât să respecte decizia Federaţiei Române de Fotbal.

Cum FC Bihor va primi un răspuns de la TAS abia în toamnă, echipa va juca în Liga a II-a, pentru care a şi primit licenţa. În aşteptarea judecăţii memoriului depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, conducerea clubului nu a mai efectuat alte transferuri, neexistând, de la reunirea lotului, nicio altă noutate.

De precizat totuşi că jucătorul sârb Dragan Zarkovic, aflat în probe în această vară la FC Bihor, a plecat acasă, urmând a se întoarce dacă echipa orădeană va evolua, printr-o minune, în Liga I.

Pe adresa clubului orădean n-a ajuns, încă, nicio informare de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în legătură cu judecarea memoriului, motiv pentru care oficialii FC Bihor se feresc să facă declaraţii.

Între timp, la finalul cantonamentului de la Băile Felix, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor se va deplasa sâmbătă în Ungaria pentru a susţine, de la ora 18.30, primul joc amical al acestei veri. Adversară formaţiei "roş-albastre" îi va fi echipa locală DVSC, una dintre protagonistele fotbalului maghiar din ultimii ani.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Gheorghe Ghiţ s-au aflat în ultimele două săptămâni în cantonament la Băile Felix. După jocul de la Debrecen, ei se vor întoarce la Felix, unde vor susţine un ultim antrenament, după care vor avea liber până miercuri, când vor reveni la pregătiri la Stadionul Municipal.