Asociaţia Gaudiopolis Varadiensis, un ONG din Oradea, a demarat o nouă ediţie a campaniei de Crăciun "Gaudio Magia". Până pe 17 decembrie, cei care doresc să ajute copii cu dizabilităţi, familii nevoiaşe şi vârstnici din Bihor pot dona haine, jucării sau alimente neperisabile la sediul organizației. 

"Gaudio Magia" este o campanie caritabilă care a fost lansată în urmă cu cinci ani, iar de atunci se desfășoară în fiecare an. "Proiectul inspiră şi uneşte, an de an, oameni deosebiţi care se străduiesc să pregătească şi să ofere cadouri frumoase, pline de suflet şi dragoste, pentru copii care provin din medii dezavantajate (centre de plasament) şi familiilor defavorizate. Este vorba despre empatie, altruism şi compasiune", a spus Norbert Szendrő, preşedintele Asociaţiei Gaudiopolis Varadiensis.

Anul acesta, voluntarii ONG-ului vor să pregătească 700 de pachete care vor fi dăruite în preajma Crăciunului copiilor cu dizabilităţi şi celor din familii nevoiaşe din județ, precum şi 300 de pachete pentru vârstnici.

Campania se va derula până în 17 decembrie, timp în care doritorii pot dona haine, produse de igienă, alimente neperisabile, jucării şi dulciuri la sediul asociaţiei, de pe Bulevardul Decebal nr. 4, zilnic între orele 17 şi 20. Donatorii pot face chiar ei pachetele pentru beneficiari, pe care să le ducă apoi la asociaţie.

În plus, se mai pot face donaţii trimiţând orice sumă în contul ONG-ului deschis la Banca Transilvania: în lei RO19BTRLRONCRT0453313101, în euro RO66BTRLEURCRT0453313101 sau în dolari RO70BTRLUSDCRT0453313101.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!