Întâmplare șocantă, duminică, în Oradea. Un bărbat a intrat pe fereastră în apartamentul fostei iubite, a făcut scandal și l-a lovit pe concubinul acesteia. Femeia și actualul ei iubit au fugit din apartament, iar, rămas singur, agresorul s-a închis în locuință, a dat drumul la gaz și a amenințat că îi va da foc. 

"Duminică, 7 august a.c., la ora 22.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de o femeie de 36 de ani, din municipiul Oradea, că fostul său concubin, un bărbat de 35 de ani, din Oradea, ar fi intrat pe un geam în apartamentul acesteia, dintr-un bloc de locuințe din Oradea, fără acordul său, și l-ar fi agresat pe actualul concubin al acesteia (n.r. - l-ar fi lovit peste față), un bărbat de 44 de ani, din Oradea", a transmis IPJ Bihor luni seara, în urma unei solicitări a BIHOREANULUI.

Polițiștii mai detaliază că, după ce au sunat la 112, "femeia de 36 de ani și bărbatul de 44 de ani au părăsit apartamentul, iar bărbatul de 35 de ani s-a încuiat în interior, amenințând că va da foc locuinței, lăsând gazul de la butelie să se scurgă în apartament".

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea și grupa de intervenție formată din luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor, alături de echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor, respectiv de la Serviciul de Ambulanță Județean Bihor care l-au și dus ulterior pe agresor la spital.

"Ca măsură de siguranță, au fost evacuați locatarii blocului, iar după delimitarea zonei de intervenție, polițiștii au pătruns în apartament, bărbatul de 35 de ani fiind imobilizat. 

Intervenția forțelor de ordine a reușit, neînregistrându-se victime, și fiind prevenită orice deflagrație, iar agresorul a fost internat involuntar într-un spital din municipiul Oradea", se arată în comunicatul IPJ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii orădeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!