Prinţul George va avea două surioare, susţin tabloidele din Marea Britanie, care afirmă că Ducesa de Cambridge este însărcinată cu două fetiţe.

Deşi Casa Regală nu a confirmat deocamdată informaţia, jurnaliştii susţin că Prinţul William şi soţia sa, Kate, au ales deja numele copilelor.

Vestea celei de-a doua sarcini a apărut în urmă cu aproximativ o lună şi a fost confirmată oficial de reprezentanţii Casei Regale. De altfel, în ultima perioadă Kate nu a mai fost văzută în public din cauza greţurilor matinale foarte severe de care suferă. Presa scrie că, urmare a stării de sănătate a ducesei, cuplul a fost nevoit să îşi anuleze participarea la mai multe evenimente caritabile.

Deşi Kate şi-a afişat burtica vizibil proeminentă, reprezentanţii ei susţin că sarcina are doar 10 săptămâni. Potrivit purtătorilor de cuvânt ai celor doi, în această perioadă Kate este îngrijită de medici, la Palatul Kensington, reşedinţa cuplului.

Se pare că cei doi soţi au ales deja numele celor două fetiţe: Margaret, numele surorii răposate a reginei, şi Elisabeth, chiar numele reginei.

Primul copil al cuplului, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013. Micul prinţ a avut prima aniversare recent, iar petrecerea a fost ţinută la Palatul Kensington, reşedinţa lui Kate şi a lui William.

Pe de altă parte, scrie digi24.ro, tot gemeni aşteaptă şi Prinţul Albert de Monaco şi soţia sa Charlene. Cei doi au confirmat ştirea şi au precizat că bebeluşii vor veni pe lume până la sfârşitul acestui an.