Potrivit tabloidului Cancan, surorile Florincuţa, lansate ca "Surorile Dinamite" în celebrul serial "Recidivistele" al revistei Ciao! care le urmăreşte pe tinerele care frecventează cluburile bucureştene în căutare de milionari, l-au dus la exasperare pe Michael Richard, care plătea bani grei pentru a le face poftele. Cunoscut pentru vacanţele de lux pe care le organizează şi în care îşi ia o gaşcă de fete cu el, Richard a plecat în acest an în Thailanda, printre fetele care îl însoţeau numărându-se şi surorile "Dinamită".

Numai că vacanţa s-a încheiat pentru Lali şi Dadi după doar patru zile, fetele fiind trimise acasă de milionar pentru că se credeau "mari doamne".

"Le-am cazat într-o vilă de lux, cu servitori, cu tot ce trebuie, însă aveau aere de mari doamne, nu-şi mai vedeau de lungul nasului. Nu făceau nimic toată ziua, ajunseseră să se poarte urât cu toată lumea, parcă ele erau prinţese şi restul sclavi. Strâmbau din nas la mâncare, lăsau scrumiere pline în toată vila, pahare murdare, făceau haos. Ajunsesem să strâng mizeria lăsată de ele, pentru că eu am bun simţ", a declarat Michael Richard.

Milionarul a mai spus că picătura care a umplut paharul a fost faptul că orădencele l-au înjurat. "Le-am spus să-şi facă bagajele şi să plece. Să se ducă unde vor, nu mai vreau să am nimic de-a face cu ele. Prietenia noastră a luat sfârşit".

Contactată de tabloid, Dadi, care se afla pe un aeroport din Thailanda unde aştepta să se îmbarce spre România, nu părea deranjată de supărarea milionarului. "Este problema lui dacă s-a supărat. Eu şi sora mea nu am greşit cu nimic. Din punctul meu de vedere, nu a fost niciun incident. Nu i-au convenit unele lucruri, nu ştiu ce, dar este problema lui. Am plecat de acolo pentru că am vrut. Dacă voiam să mai stau, nu era nicio problemă", a declarat Andrada Florincuţa.