Cei doi copii gemeni din Diosig daţi dispăruţi de mama lor au fost găsiţi joi dimineaţă, teferi şi nevătămaţi.

"Cei doi minori gemeni care au fost daţi dispăruţi la 12 august a.c. au fost găsiţi, în cursul dimineţii de 13 august a.c., de poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii din Salonta, într-un centru de rezidenţă minori din municipiul Salonta. Aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţaţi mamei", a anunţat Poliţia Bihor.

Dispariţia copiilor şi a tatălui lor fusese anunţată în cursul zilei de miercuri, după două săptămâni. Pe 1 august, copiii au plecat de acasă împreună cu tatăl lor și nu au mai revenit.

Sursele BIHOREANULUI spun că povestea are la bază de fapt neînţelegeri familiale.

Mama celor doi minori cu vârste de 5 ani şi 11 luni fusese plecată în străinătate, lăsându-i pe copii cu tatăl lor, de care s-ar fi despărţit. Aceleaşi surse spun că bărbatul nu este bănuit de nicio infracţiune. Dimpotrivă, în tot acest timp, tatăl ar fi avut grijă de copii, însă ar fi trebuit să plece urgent din localitate. Nemaiputând să îi îngrijească şi neavând în grija cui să îi lase, bărbatul i-a depus pe copii în centrul de plasament.