George Clooney, unul dintre cei mai doriţi burlaci de la Hollywood, s-a logodit cu iubita lui, avocata britanică Amal Alamuddin, potrivit revistei People. "George şi Amal încearcă să rămână discreţi, dar nici nu doresc să se ascundă", a declarat, potrivit aceleiaşi publicaţii, un apropiat al cuplului.

"Cred că ei doresc ca persoanele la care ţin să ştie că logodna lor este ceva real şi că au intenţia de a rămâne împreună pentru totdeauna", a afirmat aceeaşi sursă.

Potrivit unei alte surse, cuplul a fost văzut joi într-un restaurant de lux din Los Angeles, luând prânzul alături de top-modelul Cindy Crawford şi soţul acesteia, prieteni de mulţi ani ai actorului. Amal Alamuddin purta "un inel uriaş" pe deget.

George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, dar nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se angajeze într-o relaţie pe termen lung.

Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani, este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public, în octombrie, la Londra.