Cunoscuţi şi apreciaţi la nivel internaţional, actorii Brad Pitt şi George Clooney au atras atenţia, duminică, la Festivalul de Film de la Veneţia, unde şi-au prezentat cel mai recent film "Wolfs", în care joacă împreună. Cei doi au fost însoţiţi de partenerele lor.

Cei doi şi-au făcut apariţia în Veneţia duminică după-amiaza, notează Stirileprotv.ro.

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a optat pentru un look relaxat, purtând un costum bleu asortat cu o pereche de încălţăminte sport. George Clooney, în vârstă de 63 de ani, a avut un stil mai formal. Amândoi au fost însoţiţi de partenerele lor: Amal Clooney, soţia lui George, care este avocată specializată în drepturile omului şi Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, care este designer de bijuterii.

Cele două cupluri şi-au făcut apariţia şi duminică seara, pe covorul roşu, la prezentarea lungmetrajului lor.

În "Wolfs", Pitt şi Clooney interpretează rolurile unor specialişti în "curăţenie" criminală, angajaţi să elimine un cadavru dintr-o cameră de hotel.

Conform unor surse din industrie, fiecare ar fi primit câte 35 de milioane de dolari pentru aceste roluri, însă Clooney a negat această sumă, afirmând că onorariile lor reale au fost considerabil mai mici, mai scrie sursa citată.

Deşi iniţial filmul era destinat lansării în cinematografe, Apple, care a finanţat proiectul, a decis să-l distribuie doar în cinematografele din SUA pentru o săptămână, urmând să fie disponibil pe platforma de streaming în restul lumii.

Această decizie ar fi fost influenţată de faptul că recent Apple a mai avut proiecte cinematografice costisitoare care nu au avut succesul dorit în sălile de cinema.

Pitt şi Clooney, prieteni de zeci de ani şi colaboratori frecvenţi, inclusiv în lungmetraje precum "Burn After Reading" (2008), plănuiesc deja o continuare a filmului prezentat duminică la Veneţia.

Apple a cheltuit peste 1 milion de lire sterline pentru a închiria întregul hotel Cipriani pentru ei şi apropiaţii lor în acest weekend festiv.

Tot săptămâna trecută, pe covorul roşu din Veneţia a strălucit şi fosta parteneră a lui Brad Pitt, Angelina Jolie, care a atras toate privirile şi ropote de aplauze după lansarea internaţională a filmului "Maria" în care ea o interpretează pe soprana Maria Callas.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!