Gest teribilist al unui adolescent în vârstă de 18 ani, din Satu Mare, care şi-a tăiat venele în direct, pe Facebook, pe motiv că e îndrăgostit de o fată de doar 12 ani.

Potrivit adevarul.ro, totul s-a petrecut sâmbătă seară, în direct, pe contul său de pe reţeaua de socializare. Tomi T. s-a filmat aproape o oră în timp ce îşi secţiona venele de la antebraţul stâng şi sângera. "MEAM TAIAT VENELE PETRU SONYA TTE IUBESC OSA MOR", a scris el stâlcit, postând şi două fotografii cu braţele-i însângerate. Pentru a nu putea fi oprit, băiatul s-a închis în cameră şi a luat cu el şi telefonul tatălui său. Mai mult, deşi, când au observat ce se întâmplă, prietenii băiatului au încercat să îl oprească, acesta nu a răspuns nimănui.

Adevarul.ro scrie că băiatul are părinţii despărţiti şi locuieşte cu tatăl şi bunica lui. De altfel, adolescentul a fost salvat în ultimul moment chiar de bunica pe care prietenii o sunaseră ca să-i spună ce s-a întâmplat. Femeia i-a spus tatălui băiatului, care a dat buzna în cameră şi i-a acordat primul ajutor.

Băiatul a fost găsit aproape leşinat şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent se pare că se simte bine. De altfel, el a şi postat, pe contul său, linkuri ale unor ştiri despre gestul său.

În ultimele zile, tânărul a postat mai multe mesaje în care se dă rănit din dragoste. Între timp, filmarea a dispărut de pe internet.