Sediul filialei judeţene a PRM a găzduit joi lansarea cărţii "Holocaustul împotriva românilor", un volum de peste 700 de pagini, cu coperţi tricolore, ce cuprinde numeroase declaraţii politice şi materiale prezentate de-a lungul timpului de secretarul general al PRM şi fost primar al Clujului, Gheorghe Funar.

Cartea "tricoloră"

Cartea a fost prezentată de profesorul Mihai Drecin, preşedintele PRM Bihor, care a afirmat că volumul cuprinde scrieri atât din domeniul politic cât şi administrativ, care tratează realităţile ultimilor 21 de ani din România. "Cartea este de fapt un document de istorie trăită, care va putea fi folosit la scrierea istoriei ultra-contemporane", a afirmat Mihai Drecin.

În prezenţa protopopului de Oradea, Dorel Rusu şi a 20-30 de membri ai PRM Bihor, Gheorghe Funar şi-a început discursul de prezentare a cărţii, care a durat mai bine de 40 de minute, afirmând că este conştient că volumul lui îi va şoca pe cititori. "Titlul este unul şocant, dar l-am ales pentru a-i trezi pe români la realitate. Ceea ce i se întâmplă poporului român de 21 de ani încoace este cel mai mare Holocaust din lume", a început Funar.

Atac la evrei

Fostul primar de Cluj-Napoca şi-a continuat discursul cu atacuri la poporul evreu, care ar fi încercat mereu să pună stăpânire pe alte state, iar acum ar încerca să se mute în locul românilor. Printre ideile lui Funar se numără şi cea potrivit căreia, evreii au pornit cel de-al Doilea Război Mondial, ca atare provocând Holocaustul. "Evreii, trăind mereu în spaţii mici şi căsătorindu-se între ei, cu neamuri apropiate au avut probleme de sănătate. Şi au pus la cale al Doilea Război Mondial ca să-şi cureţe naţia", le-a povestit Gheorghe Funar celor prezenţi, un public uşor impresionabil.

Secretarul general al PRM i-a purtat apoi pe ascultători prin toată istoria recentă a României, susţinând că toţi preşedinţii României şi ai partidelor politice sunt evrei. El şi-a continuat "parada" de supoziţii cu faptul că se încearcă otrăvirea românilor, lichidarea economiei, agriculturi şi a tradiţiei. "Peste câţiva ani când datoria României va ajunge la 200 de miliarde de dolari, datorie pe care nu o vom putea plăti, se va înfiinţa un tribunal internaţional care va decide că vor lua o parte din România, şi anume Ardealul. Pentru că este grădina Maicii Domnului şi are bogăţii mari", a susţinut Funar.

Românii, lichidaţi

Principala "teorie a conspiraţiei" susţinută de Gheorghe Funar este aceea că evreii vor să lichideze toţi românii şi să pună stăpânire pe ţară. "S-a pus la cale exterminarea poporului român şi mutarea Israelului în România", a afirmat Funar, adăugând că în ultimii 20 de ani, peste 1 milion de evrei au căpătat "în secret" cetăţenie română. Fostul primar al oraşului Cluj-Napoca a afirmat, spre sfârşitul discursului său, că unica soluţie este "o răscoală". "Trebuie să ne trezim la realitate şi singura soluţie este o răscoală. Să ne unim cu toţii şi să-i măturăm", a mai spus Funar.