Antrenorul Gheorghe Ghiţ a părăsit, din nou, banca tehnică a FC Bihor, în urma unei decizii luate de AGA, după evaluarea rezultatelor echipei. Anunţul a fost făcut vineri, de clubul orădean, care arată că "CS Fotbal Club Bihor Oradea a ajuns în aceasta dimineaţă la un acord cu domnul Gheorghe Ghiţ privind încetarea relaţiilor contractuale dintre cele două părţi".

Cum se ştie, la finalul a 14 etape din campionat, FC Bihor a ocupat doar locul X, fiind în pericol de retrogradare.

"Rezultatele şi performanţele echipei de seniori a clubului, înregistrate în prima parte a acestui campionat, au fost analizate joi de către membrii Adunării Generale a Asociaţilor şi s-a considerat că se impune o schimbare pentru a duce clubul în direcţia dorită. În acest moment clubului îi revine sarcina de a ieşi din zona echipelor retrogradabile şi de a rămâne într-o situaţie cât mai competitiv posibilă în meciurile rămase de disputat din acest sezon", arată comunicatul.

Mulţumind antrenorului pentru activitatea depusă, reprezentanţii clubului au amintit că "domnul Ghiţ a contribuit substanţial la ultima promovare reuşită pe plan sportiv în 2011 de către echipa de seniori a clubului, pentru care clubul îi este recunoscător".

De altfel, după cum se ştie, Ghiţ a fost la dispoziţia clubului orădean ori de câte ori a fost nevoie, după ce antrenori care s-au perindat pe la conducerea clubului nu au reuşit să atingă dezideratul promovării şi au plecat la alte echipe.

"De asemenea, domnul Ghiţ va fi bine primit de fiecare dată în cadrul clubului", mai menţionează comunicatul, încheind că "în zilele următoare clubul va anunţa noul antrenor".

Bursa zvonurilor îl dau ca viitor ocupant al acestei funcţii pe Alexandru Pelici, antrenor care a început ediţia de campionat la Metalul Reşiţa, apoi a trecut, pentru 5 săptămâni la FC Braşov, şi de unde şi-a dat demisia în urma unui eşec, în faţa lui Dinamo.

După antrenor, este posibil ca şi anumiţi jucători să-şi piardă postul la echipa orădeană, în urma rezultatelor din prima parte a campionatului.