Latifundiarul Gigi Becali a afirmat recent că finul său, Cristi Borcea, aflat la închisoare, nu va divorţa de Alina Vidican, în ciuda scandalurilor din ultima vreme.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Becali a afirmat că a vorbit recent cu Cristi Borcea, care i-ar fi spus că nu o va părăsi pe soţia lui, Alina. "Mi-a zis: Naşule, eu pe fina ta nu o las!", a spus Gigi Becali. 

În aceeaşi emisiune, Becali i-a transmis un mesaj lui Borcea: "Băi finule, mă doare sufletul, nici nu am cuvinte să îţi spun, dar asta este, ce să-ţi fac? Trebuie să suporţi şi cu asta basta".

În fine, Gigi Becali a mai spus că i-a cerut scuze Valentinei Pelinel pentru jignirile pe care i le-a adus în ultima vreme, adăugând că fotomodelul i-a mărturisit, la rândul ei, că-l iubeşte pe Cristi Borcea. "Ea mi-a zis că-l iubeşte. O sa treacă timpul, iar peste un an de zile el trebuie să se gândească cu cine rămâne. Domnu' Becali, mi-a zis femeia, eu nu stau amantă".

La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, evitând să spună cine este tatăl copilului. Paparazzi au prins-o însă de mai multe ori în timp ce-l vizita pe Cristi Borcea la închisoare.