De câte ori are nevoie, Alexandra Gheţe poate conta pe ajutorul Gildei, sora mai mare, care are grijă mereu de ea.

În comparaţie cu Gilda, însă, Alexandra nu îşi doreşte să fie în lumina reflectoarelor, ci visează la o carieră de arhitect. Ce-i drept, a moştenit simţul afacerilor din familie, aşa că vrea să aibă şi propria cafenea în centrul Oradiei.

Cu Gilda la party

La 18 ani, Alexandra poate spune că a văzut o bună parte din frumuseţile lumii, a ieşit în cluburi de fiţe cu prietenii, dar a stabilit şi ce vrea cu viaţa ei. Toate acestea şi datorită surorii ei mai mari, Gildei, supranumite şi Pamela Anderson a României, care acum câţiva ani făcea furori după o apariţie pe coperta FHM.

"De când eram mică a avut mereu grijă de mine şi m-a învăţat foarte multe lucruri", povesteşte Alexandra despre ea. Iar adevărul e că cele două surori sunt şi cele mai bune prietene. "O convinge pe mama să mă lase cu ea la câte o petrecere chiar şi la Braşov, unde locuieşte acum", spune tânăra.

Totuşi, chiar dacă Gilda s-a consacrat ca fotomodel, Alexandra afirmă că ea nu îşi doreşte o asemenea carieră. "Ei i-a plăcut moda de mică, a fost visul ei. Eu eram mult mai băieţoasă", zice mezina, care s-a îndreptat spre un alt domeniu: arhitectura.

Alexandra Cafe

Elevă în clasa a XII-a la profilul de arhitectură al Liceului de Artă, Alexandra ştie sigur că vrea să se mute la Cluj pe perioada studenţiei. "Vreau să plec, să cunosc oameni noi. În plus, am auzit că facultatea de arhitectură de la Cluj e cea mai bună din ţară", argumentează orădeanca.

Până atunci, Alexandra a început să cunoască lumea afacerilor, asta fiindcă supervizează salonul de frumuseţe al Gildei din oraş. "Gilda s-a mutat la Braşov, iar eu mă duc la salon în fiecare dimineaţă şi seară ca să coordonez treburile", spune adolescenta. E convinsă că experienţa îi va folosi, pentru că vrea şi ea să-şi deschidă propria cafenea, pe Corso. Are planuri să o amenajeze după gustul şi ideile ei şi să o transforme în preferata orădenilor...


FATA CU SCHIŢELE
Alexandra Gheţe
Vârstă: 18 ani
Ochi: verzi
Zodie: Taur
Înălţime: 1,65 m
Greutate: 49 kg
Măsuri: 88-61-90
Hobby: clubbing, desen