Un adevărat spectacol al gimnasticii aerobice a avut loc în weekend la București, unde s-a ținut a doua ediție a Bucharest Open Cup, organizată de Academia de Gimnastică Laura Cristache.

Sportivele de la Palatul Copiilor Oradea, pregătite de profesoara Amalia Cosmina Pop, au strălucit printre cei peste 800 de participanți, de la 27 de cluburi, înscriși în competiție.

Formația orădeană, botezată Illusion, s-a prezentat la concurs cu patru componente, care împreună au câștigat trei premii. Mai precis, Andreea Bonca, Iulia Cocioban, Denisa Mezei și Andreea Pop s-au clasat pe locul I la proba Trio/Cvartet - Open - Show revue, grupa de vârstă 15-17 ani.

Aceleași Andreea Bonca, Iulia Cocioban și Denisa Mezei au câștigat locul II la proba Trio, grupa de vârstă 15-17 ani, iar Denisa Mezei a venit acasă și cu locul III la proba de Individual feminin, grupa de vârstă 12-14 ani.

În acest an școlar, cercul de gimnastică al profesoarei Amalia Cosmina Pop numără 135 de copii, selectați în urma celor 220 de cereri de înscriere lăsate de părinți.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!