Şmecheraşii din "lotul Govoreanu" par să nu se mai oprească din turnatul foştilor funcţionari ai statului pe care i-au uns pentru a închide ochii la megaescrocheria lor fiscală. După Nuţu Simionescu şi Ilie Grecu, comisari ai Gărzii Financiare din Bihor, respectiv Vâlcea, daţi în gât de Constantin Mitu, unul dintre "locotenenţii" patronului Trei G, săptămâna trecută a venit vremea unui alt şpăgar.

E vorba de Sorin Văduva, ofiţer al Serviciului de Investigare a Fraudelor Vâlcea, prins în flagrant la Oradea în timp ce încasa de la Mitu 500 de euro pentru a soluţiona o reclamaţie făcută de acelaşi Mitu, atenţie, împotriva unor escroci care îi plătiseră marfă cu file cec fără acoperire.

Bihorel nu mai înţelege nimic: adică nişte megaescroci de-ai lui Ion Govoreanu sunt la rândul lor ţepuiţi de alţi infractori şi, pentru a li se face dreptate, mituiesc organele statului? Sperăm să nu se ajungă cum era pe vremuri la Miliţie, unde la început te băteau să spui totul, după care o încasai să taci din gură.