Interpretul Grasu XXL a fost rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un groaznic accident rutier în care alţi 5 tineri au murit iar încă doi au fost răniţi.

Accidentul s-a prdus pe DN7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, după ce un autoturism şi un microbuz s-au izbit fronta, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti. Cei cinci tineri din autoturism n-au avut nicio şansă de supravieţuire. Maşina lor a ajuns pe contrasens, perpendicular cu axul drumului şi a fost lovit în plin, din lateral, de microbuzul care circula regulamentar. Toţi cei cinci tineri aflaţi în maşina cu numere de Bulgaria au murit pe loc.

În microbuz se aflau trei tineri, printre care şi cântăreţul de hip-hop Grasu XXL, pe numele său real Dragoş Nichifor, 31 de ani, care a suferit, la fel ca ceilalţi doi tineri din maşină, traumatisme cranio-cerebrale, dar vieţile lor nu sunt puse în pericol.

Cu toţii au fost transportaţi la spital, unde cântăreţul nu a trecut neobservat, susţin tabloidele.

"Mergea greu, avea nevoie de ajutor. Îl susţinea Guess Who şi încă un bărbat. A intrat într-un salon la Camera de gardă şi a ieşit pe picioarele lui bandajat la cap. Era foarte-foarte nervos. A ieşit din spital şi a fumat o ţigară, după care a vorbit cu un asistent în spital. Artistul ar fi urlat la el: "Îmi bag p***! Nu se face aşa... Ce înseamnă asta?!" Asistentul se uita la el încremenit şi nu mai zicea nimic", a povestit, pentru wowbiz.ro, un alt pacient al spitalului Floreasca din Capitală.