În următoarea perioadă, cu ocazia zilelor de sărbătoare, la DoubleTree by Hilton Oradea au loc o serie de evenimente speciale:

1. Marea Grătăreală

DoubleTree by Hilton Oradea propune un „triplu mai muncitoresc”, în zilele de 1, 2 și 5 mai, de la ora 16:00.

Participanții vor avea parte de un grătar tradițional românesc, dar cu twist-ul Hilton. Bucătarii vor pregăti cărnuri dintre cele mai fragede, care vor fi încinse pe grătar în fața oaspeților.

Nelipsite vor fi berea și voia bună, pentru că nu doar grătarele vor fi încinse, ci și atmosfera! Solistul Happy pregătește o seară cu melodii îndrăgite și energie din plin.

Evenimentele se vor desfășura în intimitatea terasei restaurantului Laurus, cu priveliște asupra Crișului Repede. Un cadru ideal pentru cei care preferă discreția și pun preț pe calitate din toate punctele de vedere.

2. Brunch festiv în prima zi de Paști

În 5 mai, de la ora 10:00, are loc un brunch festiv, unde veți fi răsfățați cu preparate culinare tradiționale, reinterpretate în stilul specific. Anul acesta, lăsați personalul Hilton să vă ia de pe cap stresul pregătirilor pascale și bucurați-vă alături de cei dragi de ceea ce contează cu adevărat.

Părinții se vor putea relaxa în voie, în timp ce micuții vor fi preluați de echipa lui Hopa Mitică pentru a bifa toate activitățile zilei: vânătoarea de ouă, pictura pe față, modelajul de baloane și multe alte jocuri captivante.

Locurile sunt limitate, vă îndemnăm să efectuați o rezervare cât mai curând, telefonic sau prin e-mail: 0259 259 259 /  reservations@doubletreeoradea.ro.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!