O orădeancă în vârstă de 29 de ani a scăpat ieftin după ce, gravidă în luna a noua fiind, a fost implicată într-un accident rutier pe Calea Sântandreiului.

Potrivit Poliţiei Bihor, accidentul s-a petrecut joi, cu puţin timp înainte de amiază, când un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Sântandrei, "s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei autoutilitare, înainte de o intersecţie, pe marcaj cu linie continuă".

"În faţa autoutilitarei se afla un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de orădeanca M.I., de 29 de ani, care semnaliza intenţia de schimbare a direcţiei de mers spre stânga, moment în care a fost acroşat în partea stânga faţă şi răsturnat în şanţ în urma impactului", se explică într-un comunicat al Poliţiei.

În urma accidentului rutier, şoferiţa, însărcinată în luna a noua, a fost transportată la spital: întâi la Maternitate, unde medicii au constatat că fătul nu a fost afectat de evenimentul rutier, iar apoi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, unde doctorii au stabilit că viitoarea mămică nu este în pericol.

"Pacienta are o contuzie de umăr şi doar atât, dar a rămas internată la Maternitate pentru că urmează să nască într-o săptămână", a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful UPU.