În jur de 200 de persoane au participat, vineri după-amiază, la petrecerea organizată de Mihai Gabor, zis Grecu, cu ocazia zilei sale de naştere, la căminul cultural din Sântandrei,comună în care este şi consilier local. Cheful a început pe la 4 după-amiaza, pentru rude, iar pentru prieteni, de la 6, urmărit fiind îndeaproape de mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti, care vegheau să nu iasă cu scandal.

manolache claudiu.jpgCum era de aşteptat, de la petrecere nu au lipsit interlopi cunoscuţi ai oraşului, cum e şi Claudiu "Moldoveanu" Manolache (foto), finul lui Gabor, dar şi personaje ale lumii interlope din Cluj, Baia Mare, Arad sau chiar din Budapesta, cum e şi Sorin Rădeanu, un controversat personaj cu "flotant" în capitala ungară.

Printre petrecăreţi s-au numărat, potrivit surselor BIHOREANULUI, şi un poliţist, dar şi asociatul lui Grecu de la firma de pază Super Security, Aurel Gavriş, Viorel Ivan, şeful echipei de Intervenţie a firmei, şi Nicolae Vonhală, zis Porcu, boxerul Adrian Stanca, Pele, respectiv deputatul Cornel Popa, al cărui băiat i-a fost naş de cununie celebrului consilier local de Sântandrei.

Pe lângă numeroasele parfumuri, băuturi fine, Grecu ar fi trebuit să primească şi un cadou surpriză, din partea soţiei sale: un planor care să survoleze deasupra comunei trăgând după el un banner cu mesajul "Te iubesc". Atâta doar că surpriza nu i-a mai ieşit.

Oricum, distracţia a durat până sâmbătă dimineaţă, antrenată de maneliştii Sorinel Puştiu şi Willy de la Oradea, cu dedicaţii "fără număr" şi cu foc de artificii.

Petrecerea nu s-a lăsat fără incidente, căci aceleaşi surse susţin că, încălzit de băutură, Grecu s-a dat în spectacol agresându-şi propria soţie, în faţa sutelor de oameni, iar mai apoi l-a luat la bătaie pe unul dintre invitaţi. Titi, un fin de-al lui Aurel Gavriş, ar fi scăpat din mână un pahar cu băutură şi l-ar fi stropit din greşeală pe Viorel Ivan, motiv suficient pentru ca sărbătoritul să-i tragă două perechi de picioare peste cap, fiind calmat cu greu de ceilalţi invitaţi.

Scandalul este negat însă de apropiaţii lui Grecu, care spun că sunt "invenţii ale duşmanilor". "Mihai nu a agresat pe nimeni şi nicidecum pe soţia lui. Toate aceste minciuni sunt împrăştiate de rău-voitori", susţine Aurel Gavriş, naşul şi partenerul de afaceri al consilierului de Sântandrei.