Antiţa Bar, fosta grefieră de la Curtea de Apel Oradea, care săptămâna trecută şi-a aruncat fetiţa dintr-un taxi pe podul Grant din Capitală, l-a anunţat pe tatăl copilei de existenţa ei prin email, la un an de la naştere, în primăvara trecută, susţin reporterii de la Cancan, care au obţinut o copie a e-mailului respectiv.

"Te contactez pentru a te anunţa personal de existenţa fetiţei pe care am născut-o din relaţia avută cu tine. Zilele ce urmează o să depun acţiune în instanţă pentru stabilirea paternităţii tale faţă de ea, astfel că te rog să-mi comunici locul unde să fii citat. Dacă vei dori să ai relaţii personale cu fetiţa fă-o (dar nu prea cred, lucru pe care nu l-am crezut de când s-a născut). Noapte bună!", a scris mama fetiţei în mailul trimis tatălui.

Antiţa Bar şi Ovidiu Bugariu s-au cunoscut pe Facebook şi s-au întâlnit de câteva ori. Cu toate că a rămas însărcinată, bihoreanca nu i-a spus de existenţa copilului.

Copila, pe numele ei Maia Alexandra, s-a născut în luna mai 2011 şi, în urma incidentului de săptămâna trecută, ea locuieşte acum cu tatăl său, fost învăţător, într-o localitate din Timiş. Cu toate că tatăl încearcă să o facă să uite de drama prin care a trecut, micuţa întreabă mereu de mama ei, internată, în prezent, într-un spital pentru boli psihice din Capitală.

Într-o altă ordine de idei, Bugariu le-a povestit ziariştilor că se bucură că Maia a ajuns la el şi că până acum avea o "viaţă plictisitoare". Deja se gândeşte ce va face când fiica lui va ajunge la 16-17 ani şi va începe să iasă cu băieţii. "Cred că până atunci îmi scot permis de port armă sau îmi mai iau cinci câini!", a spus el glumind.

Între timp, Antiţa Bar este cercetată de poliţişti pentru tentativă de omor.

Citeşte mai multe despre povestea ei, în articolul: Delir pe Grant: Fosta grefieră care şi-a aruncat copilul din taxi, o nebună fără tratament