Desi viitorul Danielei Crudu în televiziune era incert în urma scandalului in care a fost implicata alaturi de printul tiganilor Leo de la Strehaia, iata ca tanara vedeta a si fost distribuita in staff-ul unei alte emisiuni de succes a postului Antena 1.

Bruneta va fi colega Biancai Dragusanu la emisiunea nocturna a lui Dan Capatos "Un Show Pacatos". "Daca am reusit sa o transformam pe Bianca in cea mai de succes asistenta de televizune, in mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel putin la fel de mare. Sunt convins ca telespectatorii vor descoperi o alta Daniela avand in vedere ca va evolua intr-un format mult mai liber. O primim cu bratele deschise si sunt sigur ca vom face o super echipa", a declarat Dan Capatos, potrivit apropo.ro.

Daniela Crudu a fost nevoita sa plece din echipa matinalului "Neatza cu Razvan si Dani", unde s-a lansat, dupa ce Leo de la Strehaia a declarat ca a platit-o cu 10.000 de euro pentru o partida de sex.

"Incepand de astazi, colega noastra Daniela a decis, alaturi de echipa de la Neatza, sa ne despartim pe cale amiabila, pentru a lasa o imagine curata brandului acestei emisiuni. Ne facem din mana si ne vom aminti impreuna de momentele frumoase, care inca pot fi vazute pe Internet. Ea va evolua pe alte scene, am inteles ca are deja alte oferte", a spus Dani Otil in cadrul matinalului.