O femeie în vârstă de 37 de ani din judeţul Suceava, inginer la o multinaţională, este suspectată că şi-a ucis trei bebeluşi, abia născuţi, îngropând apoi corpurile în curtea casei în care locuieşte cu soţul şi alţi trei copii ai familiei (cu vârste între 6 şi 10 ani). 

Femeia şi-ar fi ascuns fiecare din cele trei sarcini faţă de cunoscuţi, iar după naştere şi-ar fi omorât bebeluşii prin asfixiere. 

Luni noaptea, poliţiştii au descins la casa femeii din Poiana Negrii şi au găsit un bebeluş mort, asfixiat într-o pungă.

Potrivit Digi24.ro, cazul a fost semnalat de un poliţist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar marţi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil.

"La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din datele pe care le deţin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis şi ascuns.

"Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Femeia suspectată că şi-a ucis copilul nou-născut ar fi recunoscut că a mai omorât doi bebeluşi în ultimii doi ani, potrivit News.ro. Anchetatorii au făcut săpături în curtea casei femeii. Surse din cadrul anchetatorilor, citate de Digi24.ro, spun că s-ar fi găsit rămăşiţele acestora.

Cei trei copii ai familiei au fost preluaţi de o mătuşă, iar Direcţia pentru Protecţia Copilului face o investigaţie.

Întrebat de un reporter dacă soţia lui a fost însărcinată, soţul femeii a spus "nu".