Grup West Premium, dealer autorizat BMW în Oradea, a lansat în data de 15 decembrie, la hotelul DoubleTree By Hilton, noua generaţie a navei sale amiral, Seria 7. Noul model vine cu cel mai important arsenal tehnologic pe care l-a oferit vreodată o limuzină de lux.

Pe de o parte sunt oferite în premieră un număr impresionant de inovaţii importante: de la structura caroseriei care foloseşte elemente din fibră de carbon, faruri adaptive cu tehnologie laser, la o nouă interfaţă iDrive care foloseşte comanda cu gesturi.

Pe de altă parte, noul model preia tehnologii deja existente şi le combină la un nivel fără precedent, aşa cum este cazul soluţiilor pentru trenul de rulare care includ: tracţiune integrală inteligentă, direcţie integrală inteligentă, suspensie pneumatică pe ambele punţi, bare stabilizatoare adaptive, amortizoare adaptive şi sistem cu camere video şi vedere stereoscopică pentru detectarea denivelărilor.

Evenimentul de lansare "closed doors" a noului BMW Seria 7 a avut loc în cadrul unei seri exclusiviste, dedicate unui număr selecţionat de clienţi şi invitaţi Grup West Premium.

Domnul Székely Lajos, în calitate de proprietar al reprezentanţei BMW din Oradea, a deschis evenimentul cu un "bun venit" călduros din partea echipei sale şi a mulţumit pentru prezenţa colegilor de la BMW România şi pentru prezenţa celor invitaţi în număr frumos, după care a oferit o surpriză celor patru clienţi care au făcut deja comandă pentru noul BMW Seria 7.

Au fost înmânate patru ceasuri originale BMW cu mesajul: "să fie într-un ceas bun achiziţionarea limuzinelor luxoase". Cea de-a cincea generaţie a BMW Seria 7 a fost prezentată în mod profesional de către dl. Alexandru Şeremet – Corporate Communications Manager al BMW Group România.

"Luxul capătă sensuri noi, atras într-o nouă direcţie, ispitit de o idee care a prins în sfârşit viaţă. Avem în faţă un viitor irezistibil, redefinit de un nivel de performanţă care îţi taie respiraţia şi de o serie de inovaţii care schimbă complet felul în care privim lumea. La BMW, noi credem că cel mai bun mod de a prezice viitorul este de a crea cu adevărat. Vă prezentăm inovatorul BMW Seria 7 - definiţia luxului", este mesajul filmuleţului oficial derulat la lansare. Evenimentul a fost închis cu o cină de 5 stele, acompaniată de un concert de pian, susţinut de Nick Negruţiu.

Descoperă BMW Seria 7 făcând click aici.

Grup West Premium – Calitate fără Compromisuri!

Oradea, Calea Clujului 300, tel: 0259.477-796, www.bmw-grupwest.ro

(Advertorial)